nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka és Simon Kornél

13 éve szereti Gryllus Dorkát Simon Kornél

Szerelmüket kezdetben fellángolásnak hitték, ám kapcsolatuk kiállta az idő próbáját és ma már két gyermek boldog szülei.
Gryllus Dorka és Simon Kornél

Szeptember 1-jén, azaz éppen ma ünnepli 47. születésnapját Simon Kornél. A színész 13 évvel ezelőtt egy kétszereplős darabban, a Varsói melódiában játszott együtt Gryllus Dorkával. Eleinte csupán munkakapcsolat volt közüttük, azonban a próbák során egyre közelebb kerültek egymáshoz. 

„A premierbuli után jó sok pálinka és bor után leszöktem a Dorka öltözőjébe, ahova korábban lement lefeküdni. Leslisszoltam szerelmet vallani neki, ezt kölcsönösen megtettük, majd felkapcsolódott a villany és ott állt az akkori barátnőm. Meglehetősen kínos helyzet volt” – idézte fel Simon Kornél, Friderikusz Sándor műsorában. 

Gryllus Dorka akkoriban Berlinben élt, és azt gondolták, szerelmük csupán fellángolás, végül azonban belátták, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. Kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, igaz, nekik is voltak nehézségeik, melyeket meg kellett oldaniuk.

„Meg kellett tanulnunk, hogy a másik mit ért a mondanivalója alatt, és miként érdemes arra válaszolni annak érdekében, hogy elkerüljük a nézeteltéréseket. Sokat beszélgettünk erről a megoldás érdekében, és szakembernél is voltunk ezzel a témával. Bizonyos helyzeteket nem tudtunk volna külső segítség nélkül megoldani, mert csak belepörgettük volna egymást az adott konfliktusba. Nekünk nagyon hasznos volt a terápiás folyamat, amit együtt megtettünk” – nyilatkozták erről korábban. 

A pár 2020-ban kötötte össze hivatalosan is az életét. Két közös gyermekük van, a 11 éves Soma és a nemsokára 3 éves Áron, akinek a színésznő 48 éves korában adott életet, amit csodaként élt meg.

Az alábbi galériában összegyűjtöttünk néhány kedves fotót a színészházaspárról. 

Gryllus Dorka és Simon Kornél
Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top