nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka és Simon Kornél így ismerkedtek meg

Gryllus Dorka és Simon Kornél megismerkedésének kacifántos története meglepte Friderikusz Sándort

Simon Kornél már rég kinézte Gryllus Dorkát, de az érzelmek csak egy közös színdarab során alakultak ki.

Pár nappal ezelőtt az Álarcos énekes duplajelmezében tűnt fel Gryllus Dorka és Simon Kornél, szombat este pedig egy teljesen más jellegű műsorban vallottak közös életük jó és rossz pillanatairól. Az egyik legérdekesebb történet mégis a megismerkedésük sztorija: egy Gryllus Dorka édesanyja által rendezett, kétszereplős színházi darabban szerepeltek együtt. Egy ideig szigorúan munkakapcsolat volt közöttük, ám a premier estéjén bevallották egymásnak, hogy többet éreznek a másik iránt.

gryllus dorka simon kornél

A megismerkedés története (Fotó: RTL)

Igen ám, de Simon Kornélnak akkoriban volt párja, aki végig is hallgatta az érzelmes beszélgetést. ,,A premier buli után jó sok pálinka és bor után leszöktem a Dorka öltözőjébe, ahova korábban lement lefeküdni. Leslisszoltam szerelmet vallani neki, ezt kölcsönösen megtettük, majd felkapcsolódott a villany és ott állt az akkori barátnőm. Meglehetősen kínos helyzet volt” – emlékezett vissza Simon Kornél. 

Mindketten azt mondták, hogy bár a kezdetekben nagyon heves érzelmekkel teli kapcsolat volt az övék, eleinte azt gondolták, ez csak egy fellángolás, ami elmúlik, ezért Kornél felhívta – az akkor Berlinben élő – Dorkát, hogy szakítson vele. Pár nap elteltével azonban annyira hiányoztak egymásnak, hogy rájöttek, nem akarnak a másik nélkül élni.

A teljes történetet ide kattintva meghallgathatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top