nlc.hu
Sztárok

Gryllus Dorka a gyerekeiről

Gryllus Dorka csodaként éli meg, hogy 48 évesen újra gyermeke született

A színésznő szerint csakis előny származik a gyerekei közötti jelentős korkülönbségből.

Gryllus Dorka 48 évesen lett másodjára édesanya, két gyermeke közt 9 év korkülönbség van. Nagyobbik fiuk, Soma ugyan nagyon szeretett volna egy kistestvért, Dorkáék viszont azt gondolták, hogy ez a hajó már elment. Áron fiuk váratlan érkezését igazi csodaként élik meg, a csöppség immár 2 és fél éves.

Gryllus Dorka

Gryllus Dorka karrierje egy pillanatra sem állt meg a gyerekek miatt – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint szuper a nagy korkülönbség. “A Somika már belátó. Ha azt mondom neki, hogy lécci várj egy kicsit, akkor megteszi, de ha lenne még egy 4 éves gyerek, akkor ő már nem biztos, hogy várna. A Somika már inkább segítség bizonyos helyzetekben és már nagy fiú” – mesélte a Reggeliben.

A kétgyermekes színésznő arról is beszélt, hogy nagyon különböznek a gyerekei: “Nagyon érdekes, nagyon mások. Somika inkább művész, mindig a fejében van. Áron meg fúr-farag, autó, traktor“.

Arról, hogyan éli meg, hogy 48 évesen újra anya lehetett, a következőket mondta: “Ez egy nagy bónusz. Az, hogy ott rohangál egy kis élet a lakásunkban, ez azért egy nagy csoda“.

Gryllus Dorka karrierje amúgy egy pillanatra sem torpant meg az anyaság miatt: játszik és rendez is, első önálló rendezését a múlt héten mutatták be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top