nlc.hu
Sztárok
Gryllus Dorka: "Kornél kint alszik a kanapén"

„Kornél kint alszik a kanapén” – Gryllus Dorka arról mesélt, milyen az élet két kisgyerekkel

Geszti Péter csupán annyit kért az Adom a napom szerdai alanyától, Gryllus Dorkától, hogy mondja el, mi volt az első mozdulata reggel, és rögtön kiderült, milyen az élet odahaza, ha két kisgyerek támadja le az ágyat a hálószobában.
Gryllus Dorka

Mindig úgy volt, hogy én kelek éjszaka, de reggel kiadhatom a gyerekeket neki, és akkor még alhatok egy órát, ha tudok

– mesélt Gryllus Dorka a telefonban Geszti Péternek az Adom a napom mai közvetítésében, bepillantást engedve a családi életükbe, és elmagyarázva, miért alszik Simon Kornél náluk a kanapén. Nyugalom, senki nem parancsolta oda, a saját döntése volt, hogy amikor éjjel felébrendek és átjönnek a gyerekek, ő nyugodtan alhasson tovább.

A beszélgetésnek extra pikantériát adott, hogy a beszélgetőtársak nagyon régen ugyan, de egy párt alkottak. Erre is kitérnek, amikor Geszti elmeséli, hogy a felesége időnként kiparancsolja az ágyból a horkolása miatt.

Régen nem horkoltam, ugye?

– kérdezi Geszti, amit Gryllus Dorka frappánsan annyival üt le, hogy

Ne haragudj, de intim részletekbe nem bocsátkoznék.

És hogy mi minden történik még az Adom a napomban? Kedden például Caramel rögtönzött stúdiókoncertet adott a műsorban.

Ha tudni akarod, mivel tölti a napját Gryllus Dorka, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top