nlc.hu
Sztárok
Simon Kornél nem megy élővízbe

Simon Kornél pánikba esik, ha élővízben kell úsznia

Nem biztos, hogy vele a legélvezetesebb nyaralni.

Az Adom a napom mai részében Gryllus Dorka életébe nyerhetünk bepillantást. A színésznőt a stáb elkísérte, amikor Áront vitte óviba, miközben arról mesélt, miért éppen német nyelvű intézményt választottak. Ezt követően férje, Simon Kornél felé vette az irányt, akivel egy kávé kíséretében megreggeliztek. 

Gryllus Dorka

Fotó: Trenka Attila

Ekkor Kornélról kiderült, nem megy be az élővízbe. A színésznő elárulta, férje fél a víztől, ezért ha ritkán el is mennek nyaralni, az biztos, hogy Kornél a partról nézi lubickoló családját. „Úgy combközépig bemegyek, majd onnan elkezdődik a pánik – fogalmazott a színész, majd felidézet egy esetet, amikor megpróbálta legyőzni a félelmét. – Volt egy bója kifeszítve, felvettem a szemüveget, békatalpat és gondoltam, legyőzőm a fóbiámat. Úsztam, úsztam, kinéztem néha, mennyire van messze a bója, úsztam tovább és kezdett nagyon nyomasztóvá válni. Ahogy mélyül a víz, nagyon sötét, nagyon kék. Visszafordultam, elkezdtem tempózni, de azt láttam, hogy nem sekélyedik… Ezt az érzést nem fogom elfelejteni, amit akkor éreztem.

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Gryllus Dorka, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top