nlc.hu
Sztárok
Balogh Levente lányával indította a reggelt

Ilyen idilli reggelt töltött együtt Balogh Levente és lánya, Szimi

Úgy tűnik, szoros a kapcsolat apja és lánya között.

Az Adom a napom 3. évada az üzletemberrel, Balogh Leventével indult. A mai adásban betekintés nyerhetünk a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente, és az is kiderül a Cápák között és az Álommeló szereplőjéről, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó. 

Balogh Levente

Fotó: VIASAT3

Mint láthattuk, a napját lányával, Szimivel indította. Birtokán ínycsiklandozó reggelit készített, melynek elfogyasztása közben arról érdeklődött, mik a tervei lányának a mai napra. Miután Szimi felsorolta teendőit, elhangzott egy kérdés, amit a legtöbb apa feltesz a lányának. 

Barátoddal mi van?

 – kérdezte egyenesen Levente, amire lánya egyből zavarba jött és csak annyit felelt, megvan és éppen dolgozik. „Elvagyunk, megvagyunk.” 

Levente végül enyhített a szituáción és Szimi hétvégéjéről beszélgettek tovább. 

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Balogh Levente, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top