nlc.hu
Sztárok
Adom a napom: Balogh Levente

Geszti Péter Balogh Leventéről: „30 éve találkoztam vele először, akkor recepciós volt egy vidéki hotelben”

A műsorvezető hozzátette, azóta mindkettőjükkel nagyot fordult a világ.

A mai napon elindult az Adom a napom harmadik évada. Mostantól 5 héten át színesíti majd hétköznapjainkat a díjnyertes cross-platform műsor. Elsőként Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balogh Levente adja a napját: benézünk a gardróbjába, ahol tökéletes öltönyei közül választ reggelente, és az is kiderül a Cápák közt és az Álommeló szereplőjéről, hogy kivel ül be egy italra, amikor szigorúan nem üzletről van szó. 

Balogh Levente

Balogh Levente (Fotó: VIASAT3)

Mai vendégemmel úgy harminc évvel ezelőtt találkoztam először. Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… Nos, ő egy udvarias fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben. Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban. Hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait? Mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is? Mitől fél? És kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen? Megkérdezem tőle este a stúdióban!” – mondta Geszti Péter Balogh Leventéről. 

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Balogh Levente, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top