nlc.hu
Sztárok
Caramel az egészséges életmódról

Molnár Ferenc Caramel elárulta, mi az egészséges életmódjának a titka

Megfogadta, minden nap tesz valamit az egészségéért.

Molnár Ferenc Caramel egy éve határozta el, hogy életmódót vált. Ugyan a sok fellépés és utazás miatt nem volt egyszerű dolga, de kitartásának köszönhetően rövid időn belül 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Ma az Adom a napom stábja elkísérte őt a konditerembe, ahol elárulta, számára mi az egészséges életmód titka. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: VIASAT3

A jó fizikum a konyhában dől el, ezért inkább arra koncentrálok, hogy az étkezésem rendben legyen. Az volt egy nagy kihívás

 – magyarázta az énekes, majd azt is elárulta, milyen fogadalmat tett másfél hónappal ezelőtt. „Minden nap teszek valamennyit az egészségemért. Az étkezés az alap, hogy azt megfogom és tudatosan folytatom. Valamint minden nap próbálok egy kis mozgást beépíteni az életembe. Ez hét napból, négyszer-ötször összejön.

Hozzátette, ez nem mindig az edzőteremben történik. Néha a lányával megy ki focizni, kocogni, túrázgatni, egy nagy sétára. Bár, ha teheti, inkább elmegy a terembe, mert tudja, ha ráveszi magát, hogy odamenjen, akkor meg is csinálja. 

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Molnár Ferenc Caramel, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top