nlc.hu
Sztárok
Geszti Péter véleménye Caramelről

Geszti Péter Caramelről: „Ez a fiú nem elektromos vezetékekkel babrál, hanem teltházas nagykoncerteket ad”

Sok olyan kérdés merül fel az énekessel kapcsolatban, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk.

Az Adom a napom 3. évadának második vendége Molnár Ferenc Caramel. Az énekes a mai napom bepillantást enged a családi életébe, például, hogyan készít reggelit lányával. Megmutatja otthonát, hogy hol szokott edzeni, miközben az élet apró-cseprő dolgairól mesél a kameráknak. 

Molnár Ferenc Caramel

Fotó: VIASAT3

A műsor házigazdája, Geszti Péter elárulta, mit gondol Caramelről, valamint azt is, mik izgatják a legjobban az énekessel kapcsolatban. 

Sokan bírálják a zenei tehetségkutatókat. Vagy azért, mert hamis illúziókat ébresztenek a versenyzőkben, vagy épp azért, mert a győztesek repülőrajttal előzik meg a szakmában már sokat bizonyított nagyságokat. A bírálóknak üzenem, lehet, hogy igazuk van. De közben, ha ránézek ma esti vendégemre és meghallgatom, ahogy elénekel egy dalt, az jut eszembe, hogy milyen jó, hogy vannak ilyen műsorok. Hogy ez a fiú nem elektromos vezetékekkel babrál, hanem teltházas nagykoncerteket ad.

De boldog-e ő ezzel? Milyen a viszonya a múltjával, a jelenével és persze a jövőjével? Merre viszik a tervei a pályán? Hogy érzi magát megállapodott családapaként? Hogyan változtak meg a vágyai? És egyébként is, milyen nála egy sima kedd, amikor nincs buli, nincs semmi különös, csak a szokásos? Mindez érdekelt és messze nem csak ez, ezért elkértem egy napját” – mondta Geszti Péter. 

Ha tudni akarod, mi mással tölti a napját Molnár Ferenc Caramel, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top