nlc.hu
Sztárok

Caramel az életmódváltásról

Az életmódváltásnak hála, Caramel 23 kilóval könnyebb

Sokat dolgozott azért, hogy kevesebbet mutasson a mérleg.

Molnár Ferenc Caramel márciusban az életmódváltás útjára lépett. Bár a sok fellépés és az éjszakai utazások megnehezítik a dolgát, kitartóan küzd azért, hogy egészséges maradjon. Mint kiderült, szakemberek segítségét kérte, akik megállapították, hogy 20 kilótól kellene megszabadulnia.

Caramel

Caramel (Fotó: Fülöp Dániel)

Amikor belevágott az életmódváltásba, az énekes 102 kiló volt, és úgy tűnt, hosszú út áll előtte, most mégis nagyszerű eredményekről számolt be: már 23 kilóval kevesebbet mutat a mérleg. 

„Egyszerűen jött a fejemben egy sugallat, hogy most kellene jobban odafigyelnem az egészségemre. A családapaszerep, az ismertség, a koncertezés abszolút megnehezíti az életmódváltást. De nemcsak ez, hanem szerintem az egész fogyasztói kultúránk. Szerencsére, ha az ember egy kicsit tudatosabb, és a dolgok mögé próbál nézni, akkor sok jó lehetőség van, ami segít ebben” – nyilatkozta Caramel a Story Sztárdiéta különszámában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top