nlc.hu
Család

Kamilla királyné és Sarolta hercegnő

Micsoda fotó! Elragadó pillanat Kamilla királynétól

Kamilla királynő nemcsak a férjét, de Katalin hercegnét is helyettesíti mostanában. Ebből pedig egy tényleg aranyos pillanat született.

Szinte mindent feladatot átvállalt Kamilla királyné, amíg férje, III. Károly a rákkal harcol és kezeléseken vesz részt. A királynét a napokban el is nevezték a “nemzet új nagyijának”. A napokban például egy amatőr művészeti központban járt Londonban, ahol a helyiek festményeit és rajzait is szemügyre vette.

Amikor pedig a falon felfedezte Sarolta hercegnő portréját nagyot mosolygott és elragadónak találta. Mókás pillanat volt az is, amikor Kamilla megjegyezte, hogy nagyon irigyli az alkotó tehetségét, mire a hölgy átadta neki a névjegykártyáját arra az esetre, ha elkezdene festeni.

Kamilla hercegné Sarolta festményével.

Kamilla hercegné Sarolta festményével. (fotó: Profimedia)

A festményt arról a fotóról másolták, amit Katalin hercegné  készített kislányáról, annak a második születésnapján 2017-ben.

Sarolta hercegnő a 2. születésnapján

Sarolta hercegnő a 2. születésnapján. (fotó: Profimedia)

Nem ez az első kedves pillanat, amire az emberek felfigyeltek Kamillát és Saroltát illetően. A 2023-as Trooping The Clour felvonuláson, egy nagyon édes pillanatot sikerült elkapnia az egyik fotósnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top