nlc.hu
Trend

Kamilla királyné trendi fülbevalója

Olyat láttunk Kamilla királynétól, amit még sosem

A 76 éves Kamilla királyné fiatalosabb, divatosabb megjelenésre törekszik és ennek érdekében újabban olyasmiket is bevállal, amiket korábban nem láthattunk tőle.

Kamilla királyné a minap Swindonba utazott, ahol egy családon belüli erőszak áldozatait támogató jótékonysági szervezetnél járt, illetve egy 175 éve üzemelő ékszerész családi vállalkozást is meglátogatott. A királyné a programokon ezúttal férje nélkül vett részt, ő ugyanis, mint az köztudott, prosztataproblémái miatt kórházi kezelésre szorult.

Kamilla királyné Swindonban

Kamilla királyné Swindonban (Fotó: Alastair Grant – WPA Pool/Getty Images)

A brit uralkodó neje elegáns, bézs színű kabátot viselt, ám volt a megjelenésében valami, ami bár nem volt nagyon feltűnő, azonban mégis szokatlan volt, hiszen ilyesmit eddig még nem láthattunk tőle. A közeli fotókon látszik, hogy felemás fülbevalókat viselt, ami meglepően trendi választás volt a 76 éves éves királynétól

„Az aszimmetrikus fülbevalók tökéletesek a magabiztos és lázadó emberek számára. Ne félj kifejezni magad az ékszereiddel: minden a szórakozásról és a tökéletlenség elfogadásáról szól” – mondott véleményt a HELLO! magazin kérdésére Kamilla ékszerválasztásáról Alexia Karides, az YSSO ékszermárka alapítója. 

Kamilla királyné Swindonban

A közeli fotón jól látszik a felemás fülbevaló (Fotó: AP Photo/Alastair Grant, pool)

A királyné egyébként az elmúlt hónapokban érzékelhetően törekszik arra, hogy fiatalosabb és divatosabb legyen a megjelenése. A sminkje például sokkal trendibb lett: a szemeit és a szemöldökét kicsit másként, valamivel erősebben festik és az ajkait és teltebbre rúzsozzák, mint korábban. És bár évtizedek óta szinte ugyanolyan, hetvenes évek stílusát időző frizurát visel, azonban egy ideje ezt is kicsit lazábban szárítják be a fodrászok, ami üdébb külsőt kölcsönöz neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top