nlc.hu
Trend

Kamilla királyné új sminkje és frizurája

Így fiatalították meg Kamilla királynét plasztika nélkül

Észrevetted, hogy Kamilla királyné megjelenése mintha kissé megváltozott volna az elmúlt hónapokban?

Kamilla királyné sosem volt kimondottan egy divatikon, mindig is inkább a konzervatív öltözködést és a minimalista sminket részesítette előnyben, ahogy a megszokott frizurájához is régóta ragaszkodik.

Bár évtizedek óta reflektorfényben van, azonban a brit uralkodó nejeként sokkal intenzívebb figyelem irányul rá, mint valaha. Ennek jegyében pedig a külseje is finoman, mégis észrevehetően megújult, kissé fiatalosabbá, ragyogóbbá vált az elmúlt hónapokban. A 76 éves királyné mindehhez nem vett igénybe szépészeti beavatkozásokat, csupán sminkesek és fodrászok segítségét. 

Kamilla királyné

Kamilla korábban és napjainkban (Fotók: Getty Images)

Szembetűnő újítás, hogy az ajkát némileg erősebben és teltebbre kontúrozzák, illetve rúzsozzák. „A teltebb ajkak optikailag átalakíthatják az arcformát, és több szempontból is javíthatják az általános megjelenést” – magyarázta Amanda Azzopardi, egy liverpooli szépségklinika vezetője a HELLO! magazinnak. Hozzátette: a teltebb ajkak nemcsak fiatalos megjelenést kölcsönöznek, hanem harmonikusabb kapcsolatot teremthetnek az arc felső és alsó része között – amelyek az életkor előrehaladtával jellemzően veszítenek volumenükből. Ez a hatás pedig nem csak ajakfeltöltéssel, de ügyes rúzsozással is elérhető, ahogyan az a királyné esetében is történik. 

A királynénak azonban nem csupán az ajkát, de a szemeit és a szemöldökét is másként, kissé erősebben sminkelik mostanában. Gyakran visel fekete tusvonalat, illetve alkalmanként műszempillákat is, ami megnyitja a tekintetét.

Kamilla királyné

Ragyogóbb, fiatalosabb lett a megjelenése (Fotó: Yui Mok-WPA Pool/Getty Images)

A királyné évtizedek óta nagyjából ugyanazt a hetvenes évek stílusát idéző frizurát viseli, azonban az utóbbi hónapokban ezen is frissítettek valamicskét a megjelenéséért felelős szakemberek. Az arcát keretező, kifelé kunkorodó tincseket fellazították és kissé megemelték, könnyedebb textúrát adva a hajtömegnek, ami szintén üdébb és fiatalosabb külsőt kölcsönöz neki. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top