nlc.hu
Trend

Kamilla királyné Barbie baba

Kamilla királyné Barbie babának öltözött

A Kamilla királynéról mintázott Barbie babát tegnap mutatták be. A brit uralkodó neje tűpontosan összeöltözött az őt ábrázoló figurával.

Kamilla királynét ábrázoló Barbie babával rukkolt elő a Mattel. A babát kedden, a Women of the World (WOW) fesztiválon mutatták be, melyen természetesen jelen volt maga a királyné is. Az eseményre ráadásul hajszálpontosan ugyanúgy öltözött fel, mint a róla mintázott baba: egy fekete Amanda Wakeley köpenykabátot és egy kobaltkék Fiona Clare ruhát viselt. A Kamilla Barbie baba tervezői a részletekre is figyeltek, hiszen a figura csuklóján ott van a királyné kedvenc Vintage Alhambra karkötőjének kicsinyített mása is.

Kamilla királyné és a róla mintázott Barbie

Kamilla királyné és a róla mintázott Barbie (Fotók: Getty Images)

A baba ugyanakkor mégsem teljesen tükrözi a valóságot, vagy legalábbis a jelent, hiszen sokkal fiatalabbnak ábrázolja a 76 éves királynét a valós életkoránál. Ezt egyébként maga Kamilla is viccesen megjegyezte az eseményen: 

Körülbelül 50 évvel megfiatalítottak! 

Sarah Allen, a UK Mattel PR-menedzsere elmondta: először Kamilla hivatalával egyeztettek arról, hogy a királyné egyáltalán szeretné-e, ha Barbie babát mintáznának róla, és persze arról is ő dönthetett, hogy a figura milyen öltözéket viseljen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top