nlc.hu
Trend

Kamilla királyné kedvenc cipője

Kamilla királyné kedvenc cipője visszafogott, kényelmes, és nem kerül milliókba

Már legalább 80-szor (!) volt ugyanaz a pár cipő Kamilla királynén.

Kamilla királynénak nem kell kétszer mondani, hogy ha rátalál egy cipőre, ami beválik, ne féljen többször is felvenni azt. Sőt, mióta rátalált egy konkrét márka magas sarkújára, azóta az évek során szinte le sem lehetett venni a lábáról azt a darabot. Ez pedig nem más, mint a Sole Bliss nevű, kényelmes lábbelikre szakosodott bolt topánja. A márka különlegessége, hogy cipőinek eleje szélesebb, három réteg párna tartja a talpat, és alkalmazkodik az olyan problémákhoz, mint például a bütyök – vagyis gyakorlatilag tökéletes egy királyné számára, aki egész nap talpon van.

Kamilla királyné

Kamilla 2018-ban Sandringhamben (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Kamilla kedvence az Ingrid nevű darab, amit három különböző színben vett meg, mégis leginkább a nude bőr stílusra szokott szavazni, amit a márka sajtósa szerint a királyné „legalább nyolcvanszor hordta, amióta 2018-ban megvásárolta”. Persze felmerül a kérdés, hogy ha ennyire komoly kihívás elé állítja a magas sarkúját, akkor hogy nem hordta még rongyossá? A válasz egyszerű – és nem, nem az, hogy évente újat vesz –, a cipőbolt szerint Kamilla időről időre elviszi megsarkaltatni és javíttatni a cipőjét, így néz ki még mindig vadiújnak.

Kamilla királyné cipője

Fotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

A királyné egyébként úgy tűnik, nagy rajongója a márkának. A blokk sarkú körömcipője mellett 11 különböző típusú Sole Bliss lábbelit találhatnál a szekrényében. A bolt sajtósa úgy tudja, Kamilla „jobban kedveli a praktikus blokk sarkút a tűsarkúnál, ami ésszerű választás, összhangban van a személyiségével”. Az Ingridnek keresztelt topánt a brit uralkodó felesége, mint mondtuk, a leggyakrabban nude vagy esetleg krémszínű árnyalatban veszi fel (utóbbinak fa, előbbinek bőr sarka van), de egy rakás különböző designban kapható. Bár tény, hogy királyi pénztárcához szabták az árakat, néha az ember befektet egy-egy strapabíró, kényelmes és elegáns darabba. Ha te is így tennél – mert igen, szállítanak Magyarországra is –, akkor 159 fonttal, vagyis 70 ezer 640 forinttal készülj a vásárláskor.

Kamilla királyné

Kamilla 2021-ben a Theatre Royal látogatásakor (Fotó: Tim P. Whitby – WPA Pool/Getty Images)

Talán meg sem fogsz lepődni, ha azt mondjuk, amúgy nemcsak Kamilla királyné, hanem több hollywoodi híresség is odáig van a lábbelikért. „Hihetetlenül izgalmas azt látni, hogy ennyi híresség és a királyi család tagjai is szeretik a Sole Bliss cipőit” – mondta Lisa Kay, a márka alapítója és tervezője a Page Sixnek. Helen Mirren kedvence például a Pandora magassarkú (ez már 110 fonttal drágább), Emma Thompsonnak pedig állítólag négy pár Star sneakere van. Julia Roberts, Rebel Wilson és Viola Davis pedig a Remy nevű platformos magas sarkút választották különböző színekben, több alkalommal is –legutóbb Julia Robertsen láthattad a Beugró a Paradicsomba című filmjének premierjén.

Julia Roberts

Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Ha a királyné favoritja helyett az A-listás színésznők kedvencét szereznéd be magadnak, akkor készülj fel, hogy egy picit jobban kell könnyítened a tárcádon: a hat különféle stílusban kapható Remy ugyanis 199 fontba, vagyis 88,5 ezer forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top