nlc.hu
Trend

70 feletti színésznők a vörös szőnyegen

14 színésznő, aki bizonyítja, hogy 70 felett is lehet ragyogni a vörös szőnyegen

A kor csak egy szám – ezt rendre alá is támasztják az alábbi gyönyörű színésznők, akik bőven 70 felett is tündökölnek a vörös szőnyegen.

A 77 éves Helen Mirren a február közepén tartott Berlinalén mutatta meg, hogyan is kell elvarázsolni egy egész filmfesztivál közönségét. A színésznő az új, Golda című filmjét mutatta be a német fővárosban, melyben Golda Meirt alakítja az Izrael első női miniszterelnökének életét elmesélő produkcióban. Helen egy földig érő, fekete, hosszú ujjú, csónaknyakú ruhát viselt. Hosszú haját laza hullámokban, kiengedve hagyta, az outfitet fekete magassarkúval egészítette ki, sminkjét pedig vörös rúzzsal tette tökéletessé.

Helen Mirren a Berlinálén

Fotó: Andreas Rentz/Getty Images

De nem az angol díva az egyetlen, aki bőven 70 felett is beragyogja a vörös szőnyeget. Az alábbi galériában összegyűjtöttük azokat a színésznőket, akik akár néhány évvel lépték át a 70-et, akár már 90 felett járnak, a kamerák elé lépve időtlen eleganciával bűvölték el a kamerákat.

Rita Moreno, Jane Fonda, Lily Tomlin Sally Field
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top