nlc.hu
Család

Megtalálta neje szexjátékát a férj

Megtalálta a neje szexjátékát, elképesztő dolgot tett a férj

Egy nő elmesélte, mennyire kiborult a férje, miután előkerült egy addig rejtegetett szexjáték.

Párkapcsolati tanácsot kért a net népétől egy 23 éves nő, aki rádöbbent, hogy pár évvel idősebb férjével nagyon eltávolodtak, és beszélni sem igen tudnak már miről. Otthon a nő leginkább az e-könyvét bújta, ami szintén nem csillapította a köztük ébredt feszültséget. Amikor a nő még elalvás előtt sem tette félre a Kindle-t, a férje egyszer csak kikapta a kezéből, és a falhoz vágta – írja a LadBible.

Megtalálta a neje szexjátékát, elképesztő dolgot tett a férj

Hősnőnk elképedt a dolgon, nem tudta mire vélni

az érzelmek efféle tűzijátékát. Ám gyorsan kiderült, mi a férj felháborodásának oka: egy szexjáték, amit neje kíváncsiságból vásárolt, és elmondása szerint soha nem használt. A férj viszont felszarvazva érezte magát, azzal vádolta, hogy a nő elégedetlen szexuális teljesítményével, megcsalja, sőt, mi több, meg akarta tőle tagadni a szexet is.

Az elképedt feleség ezek után kért tanácsot a net ítélkezésre és mások dolgába való belepofázásra mindig készen álló népétől. A legnépszerűbb válasz ez volt:

„Kidobta a Kindle-t? Dobd ki azt az embert a szemétbe!”

De többen ennél is tovább is mentek. Volt, aki azt mondta, hogy ha a partnere feldühítené, és megpróbálná tönkretenni a dolgait, azzal egyszer és mindenkorra végezne.

Más afelől érdeklődött, hogy a férj vajon végzett-e önkielégítést kapcsolatuk ideje alatt. Többek szerint a férj reakciója mélyebb „bizonytalanságra” utalhat, és minden bizonnyal „féltékeny volt a vibrátorra”. Egyesek úgy gondolták, hogy a férj reakciója mélyebb „bizonytalanságra” utalhat, és minden bizonnyal „féltékeny volt a vibrátorra”. 

Olyan is volt, aki hasonló helyzetet élt át partnerével, miután az ő szexjátékát is felfedezték – na, ők már nincsenek együtt.

Realistább hangok megnyugtatták a nőt,

mondván, egy ilyen balhé még közel sem válóok, sokkal inkább a párterápia lesz a megoldás. Páran még a férjet is menteni próbálták, mondván, a „felháborodottság” érzése akár még normális is lehetne, de az már biztosan nem az, hogy dühében falhoz csapja a felesége e-könyvét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top