nlc.hu
Család

Élő adásban kérte meg a pasija kezét, de a férfi visszautasította

Élő adásban kérte meg a párja kezét, elszomorító választ kapott

A lány megkérdezte a szerelmét egy élő rádióadásban, elveszi-e feleségül, de a pasi csak hebegett-habogott, aztán letetette a telefont.
Mikrofon egy rádióstúdióban

Az ír hagyományok szerint a szökőév extra napján, azaz február 29-én a nők megérhetik a szerelmüket, hogy vegyék feleségül őket. Ezt a szokást szerette volna kihasználni egy nő, aki egy ausztrál rádióműsorban, élő adásban a tette fel a párjának a kérdést, de a férfi visszautasította.

A Carly nevű nő Melbourne legnépszerűbb reggeli műsorában, a 101.9 The Fox Fifi, Fev & Nick című műsorban tett házassági ajánlatot a párjának, akivel öt éve élnek együtt. A műsorban felhívták a férfit, bekapcsolták adásba, majd a nő hihetetlenül bátor és megindító mondatokkal vezette fel a kérést.

„Életem leghihetetlenebb öt éve volt veled. Minden reggel úgy ébredek, mint a világ legszerencsésebb lánya. Olyan érzéseket keltesz bennem, amilyeneket még soha nem éreztem. Te vagy nekem észak, dél, kelet és nyugat, a dolgos hétköznap és a vasárnapi pihenés. Imádtam veled együtt növekedni és tanulni rólad. Szeretem azt az embert, aki vagy, és aki én vagyok, teljesen neked köszönhető. Alig várom, hogy ez örökké így legyen. Elveszel feleségül?”

A könnyfakasztó beszéd után a férfi elutasította a lányt.

Te most viccelsz? … Ez élő adásban van? Csak viccelsz. Nyilvánvaló

A férfi aztán ideges magyarázkodásba kezdett, hogy nem akarja a nőt kellemetlen helyzetbe hozni, hálás és szereti őt, de ez nem olyan dolog, amit élő adásban szokás csinálni, ő pedig elég hagyománytisztelő, és meg van döbbenve. Aztán a hívás megszakadt. Íme a teljes beszélgetés: 

„Talán ez volt a legkellemetlenebb dolog, amit valaha is éreztem a rádióban” – mondta az eset után az egyik műsorvezető. Arról nincs hír, hogy a szomorúan végződött kérés után mi a helyzet a párral, együtt vannak-e még.

(New York Post)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top