nlc.hu
Család

Eljegyezték Dobos Evelint

Reagált Dobos Evelin az eljegyzési pletykákra – kiderült, tényleg megkérték-e a színésznő kezét

Tiszta vizet öntött a pohárba a Keresztanyu sztárja.

Mint arról pár napja beszámoltunk, gyanús gyűrű csillog Dobos Evelin ujján. Egyes hírek szerint menyasszonyként térhetett haza Thaiföldről, minden bizonnyal a párja, Kovács Dániel Richárd megkérte a kezét. A 31 éves színésznő most azonban tisztázott mindent. Kiderült, fontos mérföldkőhöz érkezett a magánélete. Közösségi oldalán bejelentette, hogy tényleg eljegyezték. “Igen, jól látjátok, ez bizony egy hatalmas IGEEEEN!” – posztolva, megmutatva közelről a meseszép gyűrűjét.

Így tényleg igaznak bizonyultak a pletykák, miszerint Nádai Anikó exférje az egzotikus vakációjukon tette fel a nagy kérdést.

Dobos Evelin, Kovács Dániel Richárd

Dobos Evelin és párja, Kovács Dániel Richárd – Fotó: Sajtóklub

Dobos Evelin amúgy 2022 decembere óta van együtt az RTL rendezőjével, Kovács Dániel Richárddal. “Rám írt a közösségi oldalon, elkezdtünk beszélgetni, majd nagyjából egy hónap elteltével találkoztunk. Nagyon szimpatikus volt, hogy ilyen kitartó, és nem rontott ajtóstul a házba. Dani tényleg egy igazi úriember” – mesélte tavaly januárban a színésznő.

Párja elárulta, hogy hamar összeköltöztek: “Nem tűztünk ki konkrét időpontot, hogy mikor költözik hozzám, csak sodródtunk az árral, és hagytuk, hogy minden történjen a maga tempójában. Nagyon jól megvagyunk, sok időt töltünk együtt”.

A Sztárboxban is bizonyító színésznő ráadásul nagyon jó kapcsolatot ápol kedvese és Nádai Anikó közös gyerekével is. “Bár picit izgultam, hogy mit szól hozzám Patrik, de legbelül éreztem, hogy nagyon jól kijövünk majd. Szerencsére nem hagytak cserben a megérzéseim, és 5 perc után úgy beszélgettünk, játszottunk, mintha mindig is ismertük volna egymást” – mesélte még az első találkozásukról.

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top