nlc.hu
Sztárok

Dobos Evelin az eljegyzésről

Dobos Evelin a lánykérésről: „Patakokban folytak a könnyeim. Nagyon megható volt”

Egyedi tervezésű gyűrűt kapott a szerelmétől. Az esküvőre még idén sor kerülhet.

Mint arról beszámoltunk, megkérték Dobos Evelin kezét. A Sztárbox döntősének decemberben, egy thaiföldi nyaraláson, a tengerpart homokjába térdelve tette fel a nagy kérdést Kovács Dániel Richárd. Egy évvel korábban, az első közös nyaralásukon az RTL-es rendező egy kavicsot adott a párjának. A hím pingvinek ugyanis megkeresik a legszebb követ és odaadják a kiválasztott nősténynek, ezzel jelzik: a kötelék köztük egy életre szól. Dániel most azt mondta Evelinnek, hogy egy újabb kavicsot akar keresni, ám végül letérdelt és a gyűrűt adta át neki.

Dobos Evelin,

Immár menyasszony Dobos Evelin, párja, Kovács Dániel Richárd megkérte a kezét – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Sétáltunk, nagyon szépek voltak a fények, egy közeli bárból még szólt is egy Coldplay-szám, amit nagyon szeretünk, és akkor ő rendíthetetlenül kereste a kavicsot. (…) És aztán mikor visszafordultam, akkor már féltérdre ereszkedve várt és olyan volt az arca, mint egy kisfiúnak. Nagyon zavarban volt, és tartotta a kezében a dobozkát, kinyitotta, és akkor megkérdezte, hogy ‘Hozzám jössz-e feleségül?’ ” – mesélte a Fókuszban Dobos Evelin.

Egyikük számára sem volt kérdés, hogy együtt tervezik a jövőjüket, és a színésznő is tudta, hogy egyszer elérkezik a pillanat, arra azonban nem számított, hogy az eljegyzés éppen ezen a nyaraláson történik meg. „Ez egy gyönyörű szép pillanat volt. Patakokban folytak a könnyeim. Nagyon megható volt. Láttam is az ékszeren egyből, hogy a kedvenc ékszertervezőmet felkereshette, hiszen az ő logója volt a dobozban, és akkor végigfutott az agyamon, hogy ő már réges-régóta készülhetett, mert ez egy egyedi ékszer, amit kaptam tőle” – árulta el.

A rendező nagyjából fél évig tervezte a lánykérést. Abban biztos volt, hogy egyedi gyűrűt szeretne, amelyben helyet kap a türkiz szín. 

Evelin azt mondja, már felmerült bennük a gondolat, hogy összeírják a meghívottak listáját, de ennyire azért nem szaladnak előre. A szerelmespár azt is elárulta, hogy könnyedén veszik az esküvőszervezést, annak időpontját azonban még nem tűzték ki, hogy mikor kötik össze hivatalosan is az életüket. 

A Blikknek viszont már meséltek arról, milyen elképzeléseik vannak a nagy napról. Elmondásuk szerint nem csak a szűk családi körnek tervezik az esküvőt, a lagzi pedig nem hagyományos magyar lesz. „Benne van a pakliban, hogy idén lesz, ez azonban még sok mindentől függ. Egy biztos, viszonylag nagy nyugalommal állunk ehhez, nem hiszem, hogy éveket kellene készülni erre” – jegyezte meg Evelin.

Ez is érdekelhet Henry Kettner, Rebeka, Shane Tusup, Viktória Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top