nlc.hu
Család

Meghan Markle féltestvérének rágalmazási keresete

Meghan Markle pert nyert családtagja ellen

Meghan Markle ellen a féltestvére, Samantha Markle indított rágalmazási pert, kedden elutasították a keresetet.

Kedden a floridai kerületi bíróság bírája, Charlene Edwards Honeywell elutasította Samantha Markle keresetét a sussexi hercegné ellen. A döntés értelmében Meghan Markle féltestvére

ezek után nem is perelhet többé

az általa most kifogásolt kijelentések miatt. A Page Six által megszellőztetett bírósági dokumentumok alapján Samantha „a határidőig nem talált olyan kijelentéseket, amelyek alátámaszthatták volna a rágalmazásra vagy a rágalmazásra vonatkozó követelést”. Ez idő alatt Samantha Markle

Meghan Markle pert nyert családtagja ellen

háromszor is bepróbálkozott a panasza módosításával.

Honeywell elmondta, hogy sem a netflixes „Meghan & Harry”-ben, sem Omid Scobie „Finding Freedom” című filmjében, sem pedig egy 2021-es CBS-interjúban nem talált rágalmazást.

A bírónő szerint Markle-ék Samantháról és apjukról, Thomas Markle-ről tett kijelentései „a véleménynyilvánítás elemi példái”.

 

Meghan Markle és ügyvédei „indokolatlannak” jellemezték a keresetet, sőt Markle a TMZ-nek azt is elmondta, hogy a most elutasított, „alaptalan és abszurd” keresetet zaklatásnak tartotta.

„Minimális figyelmet szántunk rá, ez minden, amit megérdemel”

– mondta a sussexi hercegné.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top