nlc.hu
Sztárok

Harry herceg visszatérhet a királyi családba

Mégis van rá esély, hogy Harry és Meghan visszatérjenek a királyi családba

Egy forrás szerint nemcsak, hogy esély van rá, de megnevezett egy családtagot is, aki segíthet nekik ebben.

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban döntöttek úgy, hogy nem szeretnének a továbbiakban a brit királyi család dolgozó tagjai lenni. Függetlenedésüket követően az Egyesül Államokba költöztek, ahonnan azóta is csak akkor tértek vissza, amikor feltétlenül muszáj volt, de úgy tűnik, hogy ez most megváltozhat.

Harry és Meghan Markle

Fotó: Getty Images/Joshua Sammer

III. Károly király rákdiagnózisa után Harry azonnal az országba látogatott, és bár viszonylag rövid időt töltött az apja társaságában felröppent a pletyka, hogy van rá némi esély, hogy ismét hivatalos arca legyen a monarchiának. Grant Harrold, a királyi család egykori komornyikja szerint csak egyetlen emberen múlik az egész, ez pedig nem más, mint Vilmos herceg, ő viszont az ominózus látogatás során nem is találkozott az öccsével.

Harrold azt állítja, ha Harry és Vilmos kibékülnének, akkor nem lenne lehetetlen, hogy visszafordítsák a helyzetet. „Én azt mondom, ha Harry vissza akar térni, az lehetséges. Annyi minden történt az elmúlt néhány évben, hogy ezeket meg kell oldani előbb, és fel kell készülni a végleges visszatérésükre. Nem hiszem, hogy lehetetlen lenne – amikor a királyi családnak dolgoztam, láttam, hogy Vilmos és Harry milyen közel állnak egymáshoz, nem hiszem, hogy ez egy olyan kapcsolat, amely túl messzire ment már ahhoz, hogy ne lehessen helyrehozni” – nyilatkozta.

Mindez összecseng azzal, hogy állítólag Harry útját követően Meghan Markle felvette a kapcsolatot az éppen lábadozó Katalin hercegnével, aki – szintén a pletykák szerint – nyitott volt sógornője megkeresésére. Emellett Harry még egy szövetségest magáénak tudhat, Eugénia hercegnővel – András herceg kisebbik lányával – nagyon közel állnak egymáshoz, és Harrold szerint ő is segíthet abban, hogy ismét összekovácsolódjon a család. Az egyetlen probléma pusztán az, hogy Vilmos herceg már nem tud Harrynek és a nejének hinni, szerinte teljességgel megbízhatatlanok.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top