nlc.hu
Életmód

Viszály a brit királyi családban

Vilmos herceg: Meghanban és Harryben nem lehet megbízni

Harry herceg visszatérne a királyi feladatokhoz, de Vilmos nem kér az öccséből és a sógornőjéből.

Felbolydult az élet a brit királyi családban. Miután Katalin hercegné túlesett egy nagy műtéten és kiderült, hogy III. Károly király rákbeteg, Harry jelezte, visszatérne a királyi feladataihoz. Ám – amint azt a Mirror forrásai állítják – a trónörökös, Vilmos herceg nem bízik meg többé öccsében és annak feleségében, Meghan Markle-ben.

Vilmos herceg és Harry herceg (2)

Vilmos herceg és Harry herceg. (Fotó: Profimedia)

Vilmos herceg és apja, a király rendszeresen találkozik egymással Sandringhamben, ahol az uralkodó lábadozik a heti londoni rákkezelés után. Egy közeli forrás szerint nincs esély arra, hogy az örökös visszaengedje testvérét.

Bármiről is beszélt Vilmos és a király, az magánjellegű, de teljesen és kategorikusan egyértelmű, hogy ő (Vilmos) nem engedi, hogy Harry visszatérjen. Korábban is azt gondolta, hogy ez rossz ötlet, és most még egyértelműbb. Ha valaki több feladatot vállal el, az Vilmos lesz. A fő hangsúly az apja egészségén, a családján és a monarchia számára a legjobban van. Nulla százalék esélye van arra, hogy Harry bármilyen minőségben visszatér” – tette hozzá a forrás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top