nlc.hu
Család

„A szex csak annyira érdekel, mint a biciklizés”

„A szex csak annyira érdekel, mint a biciklizés” – Ezért nem feküdt még le senkivel a 40 éves szűz

Az amerikai férfi két héttel a 40. születésnapja után vállalta, hogy őszintén válaszol minden – a szexualitására és a szüzességére – vonatkozó kérdésre.
Ezért nem feküdt még le senkivel a 40 éves szűz

„Őszintén: nem vagyok nagy rajongója az érintéseknek. A kézfogást például az emberiség történetének egyik legundorítóbb rituáléjának tartom” – kezdte az az amerikai programozó, aki két napja indított online kérdezz-feleleket a Redditen azzal a felütéssel, hogy „Én vagyok az igazi 40 éves szűz, kérdezz tőlem bármit”.

A férfi, aki a poszt szerint alig két hete ünnepelte a 40. születésnapját, de még soha életében nem feküdt le senkivel, alig 48 óra leforgása alatt több mint 1000 kérdést kapott a szexualitásával, a szokásaival, az életével – és persze a szüzességével kapcsolatban. A válaszaiból kiderült, hogy már kamaszként felfigyelt arra, hogy a kortársaival ellentétben őt kevésbé érdekli a testiség.

Miközben a haverjaim agya egyfolytában a csajokon járt, én inkább azon törtem a fejem, hogy mi értelme az egész ismerkedés-randizás dolognak. Úgy voltam vele, hogy ha úgyse veszem feleségül azt a lányt, akivel a gimiben összejövünk, akkor mi értelme beletolni az energiát egyáltalán.

Az antique_buy1995 néven regisztrált férfi hozzátette azt is, hogy az egyetem alatt megpróbálkozott a randizással, de hiába voltak rendre csinos és értelmes partnerei, egy idő után teljesen elveszítette az érdeklődését – általában még azelőtt, hogy az intimitás egyáltalán szóba került volna.

„Tisztában vagyok azzal, milyen előnyei vannak egy párkapcsolatnak, csak engem ez valahogy egyáltalán nem mozgat. Alapból nehezen kezdek el kötődni bárkihez, és biztos emiatt van az is, hogy a második-harmadik randi után már egyszerűen nem érdekel az, aki velem szemben ül. Vagyis egy ideig ott a kémia meg a varázslat, aztán bumm, már nincs itt” – írja.

A férfi a kérdezz-felelekben őszintén leírta, fizikai problémái nincsenek, és a libidója is pont ugyanolyan, mint kamaszkorában.

Nyilván a szex is érdekel, de épp csak annyira, mint amennyire az érdekel, hogy megtanuljak biciklizni

– magyarázza, majd hozzáteszi, mivel sokan írták neki, hogy talán aszexuális lehet, elkezd tapogatózni majd ebbe az irányba. „Egyelőre élvezem az életem, a saját társaságom. A családom elfogad ilyennek, amilyen vagyok, a testvéreim gyerekeit pedig úgy szeretem, mintha a sajátjaim lennének. Nem hiányzik ebből semmi” – tette még hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top