nlc.hu
Család

A rákbeteg Shannen Doherty a halálra készül – eladja ingóságait

A rákbeteg Shannen Doherty a halálra készül – eladja ingóságait

A Bűbájos boszorkák színésznője az édesanyjára gondolva igyekszik rendezni a függőben lévő ügyeit.
A rákbeteg Shannen Doherty a halálra készül – eladja ingóságait

„Ebben a pillanatban csak az édesanyámra koncentrálok” – kezdte Shannen Doherty a „Let’s Be Clear” (szabadfordításban Beszéljünk őszintén) címet viselő podcastjében hétfőn. A színésznő, aki 2015-től kezdve küzd az előrehaladott mellrákkal elárulta, tökéletesen tisztában van vele, hogy édesanyát nagyon megviseli majd, ha a sors úgy hozza, hogy ő hal meg előbb.

Mivel tudom, mennyire nehéz lesz ez neki, azt szeretném, ha legalább más dolgokban egyszerűbb lehetne az élete. Nem akarom, hogy ügyintézéssel kelljen bajlódnia a halálom után, nem akarom, hogy neki kelljen kiürítenie a használt bútorokkal teli tárolóimat

– magyarázta.

Pontosan emiatt, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 most 52 éves színésznője úgy döntött, megválik az ingóságai egy részétől. „Vagy eladom, vagy eladományozom őket” – mondta. A közelmúltban pénzzé tette többek között azt a Tennessee-i birtokát is, amit azért vásárolt, hogy a területen egyszer majd kifejezetten sérült, beteg, megunt lovak számára alapítson menedékhelyet.

„Szóval elmentünk a birtokra, hogy bedobozoljuk a holmimat. Érzelmileg szörnyen nehéz volt, mert legbelül azt éreztem, ezzel mintha feladnám az egyik legnagyobb álmomat. Azt, hogy lovakon segíthessek. Pakoltam a dobozokba és közben potyogtak a könnyeim…Mert miért is csinálom én ezt? Feladtam volna a gyógyulásba vetett hitemet? Egyszerűen bedobtam a törölközőt?” – idézte fel a benne kavargó kérdéseket.

Doherty a podcast második felében már arról beszél, hogy jó döntést hozott, mikor „elengedte” a birtokot. „Ha józanul végiggondolom, rengeteg pénzt emésztett volna fel a rendbetétele; lovakon pedig segíthetek sokkal egyszerűbb módokon is” – magyarázta, majd hozzátette, amióta tisztázta magában az érzéseit, sokkal békésebb a lelke is.

Azzal, hogy megválok néhány dologtól, ami az enyém volt ugyan, de sosem használtam ki, lehetőségem nyílik arra, hogy új élményeket, emlékeket gyűjtsek azokkal, akiket szívből szeretek. Ebből a most befolyt pénzből elutazhatunk együtt, gyűjthetünk egy rakás közös élményt és a nap végén ez a közösen eltöltött idő a legfontosabb.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top