nlc.hu
Család

Szakított a vőlegényével Vitányi Judit

Szakított a vőlegényével Vitányi Judit: „Valóban véget ért a párkapcsolatom˝

Véget ért a TV2 sztárjának kapcsolata, a híradós pedig pár szóban nyilatkozott is arról, hogy hogyan érzi most magát a különválás után.

Nehéz időszakon megy keresztül a Tények híradósa, Vitányi Judit. A képernyős és volt párja, Péter hat éven keresztül alkottak egy párt, 2021-ben pedig a lánykérésre is sor került. Most azonban derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, hogy külön folytatják útjukat. 

Vitányi Judit (Fotó: Schumy Csaba)

Vitányi Judit (Fotó: Schumy Csaba)

A tévés a Borsnak elismerte, hogy valóban véget ért a kapcsolata, azonban nem szeretne bővebben beszélni a szakítás részleteiről: 

Nem szeretnék erről bővebben beszélni, mert még nagyon friss és fájdalmas az élmény, de valóban véget ért a párkapcsolatom

– nyilatkozta. 

Így találkoztak

A híradós és vőlegénye kapcsolatának felbomlása azért is ért meglepetésként mindenkit, mert egy évvel ezelőtt még a következőket nyilatkozta megismerkedésükről és a lánykérésről: 

„A közös barátaink úgy gondolták, összeillenénk, így bemutattak egymásnak. Attól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. A kapcsolatunk kezdettől nagyon harmonikus volt, mégis meglepődtem, amikor egy nyaralásunkon Péter egyszer csak elém térdelt, majd megkérte a kezem. Álmodoztunk az esküvőről, de a megvalósítás várat magára, mert most egy lakásfelújítás közepén tartunk. Végre tűnjön el a por, és akkor oltár elé lehet állni! A viccet félretéve, nekem ez a szándéknyilatkozat, a gyűrű az ujjamon és a közös otthon elég ahhoz, hogy máris úgy érezzem, egy család vagyunk. A többi pedig majd jön, amikor úgy látjuk, a helyzet megérett rá. Sok megpróbáltatás ért, de mindenen túltettem magam, és megtaláltam a társamat. Az életem alakulása segíti az önmagamba vetett hitemet” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top