nlc.hu
Sztárok

Vitányi Judit a vőlegényéről

„Sok megpróbáltatás ért, de mindenen túltettem magam” – így találkozott vőlegényével Vitányi Judit

Rögös utat tett meg, mielőtt rátalált a szerelem.

Vitányi Judit 2021 nyár végén jelentette be, hogy szerelme egy álomnyaralás keretén belül megkérte a kezét. A Tények csodaszép műsorvezetője természetesen igent mondott, a nagy napra viszont azóta sem került sor. 

Vitányi Judit

Vitányi Judit (Fotó: Schumy Csaba)

Most visszarepült az időben és elmesélte, hogyan is találkozott élete szerelmével. 

„A közös barátaink úgy gondolták, összeillenénk, így bemutattak egymásnak. Attól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. A kapcsolatunk kezdettől nagyon harmonikus volt, mégis meglepődtem, amikor egy nyaralásunkon Péter egyszer csak elém térdelt, majd megkérte a kezem. Álmodoztunk az esküvőről, de a megvalósítás várat magára, mert most egy lakásfelújítás közepén tartunk. Végre tűnjön el a por, és akkor oltár elé lehet állni! A viccet félretéve, nekem ez a szándéknyilatkozat, a gyűrű az ujjamon és a közös otthon elég ahhoz, hogy máris úgy érezzem, egy család vagyunk. A többi pedig majd jön, amikor úgy látjuk, a helyzet megérett rá. Sok megpróbáltatás ért, de mindenen túltettem magam, és megtaláltam a társamat. Az életem alakulása segíti az önmagamba vetett hitemet” – emlékezett vissza a műsorvezető a Meglepetés magazinnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top