nlc.hu
Sztárok

Összetörte Vitányi Judit autóját Oláh Ibolya

Oláh Ibolya összetörte a Tények műsorvezetőjének az autóját, el akart hajtani a helyszínről az énekesnő

Balesetet okozott a TV2 parkolójában az énekesnő. Állítólag kimerítette a hétről hétre való felkészülés a Sztárban Sztárra.

Azt Oláh Ibolya is elismerte, hogy a Sztárban Sztár felemésztette az energiáit, és elfáradt. A Story magazin megtudta, hogy a fáradtsága bajt is okozott: a 45 éves énekesnő az egyik próba után – a TV2 parkolójában – belehajtott a Tények műsorvezetőjének az autójába. Vitányi Judit kocsija szemmel láthatóan megsérült, az énekesnő el akart hajtani a helyszínről.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya Tina Turnerként a Sztárban Sztár döntőjében – Fotó: Sajtószoba

„Az egyik próba után Ibolya hazafelé indult, de amikor beült az autójába, és elindult, összetörte a mellette álló autót. Valószínűleg ijedtségében nem tudta felmérni a történteket, ez lehetett az oka, hogy újra gázt adott, és tovább akart menni. Az egyik biztonsági őr sietett a segítségére. Megállította és kiszállította a kocsiból” – mesélte a Story magazinnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top