nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya furcsa viselkedése a Sztárban Sztárban

„Nagyon kemény hetek vannak mögöttem” – Oláh Ibolya megmagyarázta, miért viselkedett furcsán a Sztárban Sztárban

A műsorban látszott, hogy Oláh Ibolyával nincs valami rendben, most az énekesnő tisztázta, mi történt vele.

Oláh Ibolya az elmúlt években ritkán állt kamera elé, de nemrégiben visszatért a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. Vasárnap a versenyzőknek párbajozniuk is kellett egymással, Oláh Ibolya a Hooligans dalát adta elő Sipos Tamással.

Oláh Ibolya a Hooligans dalát adja elő a A TV2 Sztárban sztár című műsorában

Oláh Ibolya a Hooligans dalát adja elő a A TV2 Sztárban Sztár című műsorában (Fotó: TV2)

Az értékelésnél aztán Oláh Ibolya furcsán viselkedett, csak állt lehajtott fejjel, mintha nem is hallaná, amit mondanak neki, és csak fizikailag lenne jelen. Tilla vizet adott neki, Sipos Tamás pedig átkarolva tartotta az énekesnőt.

A történtek után sokan elkezdték találgatni, mi történhetett Oláh Ibolyával, valóban rosszul volt-e, ezért az énekesnő a közösségi oldalán adott magyarázatot a viselkedésére.

Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti mit keresek ott mindennap

– írta Oláh Ibolya, aki a történtek ellenére már a jövőre koncentrál.

„Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére – árulta el az énekesnő. – Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top