nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya visszavonulása

Oláh Ibolya elárulta, miért vonult vissza egy időre a nyilvánosságtól

Oláh Ibolya 2011-ben hátat fordított a nyilvánosságnak, szünetet tartott a zenei karrierében. Most azonban azt is elmondja, hogy miért.

A legutóbbi Friderikusz Podcast Geszti+ műsorában Oláh Ibolya volt a sztárvendég, aki arról mesélt, hogy milyen mélypontok voltak az életében és hogy hogyan sikerült felállnia – írja a Bors.

Oláh Ibolya titka

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Nagyon sokat fesztiváloztam, és azt éreztem, hogy kezdek kiégni. Nem éreztem jól magam ebben a történetben, és akkor mondtam a srácaimnak, hogy gyerekek, megcsináljuk az utolsó szerződést és onnantól kezdve mindenki megy arra, amerre akar, köszönöm szépen az eddigi munkát, hogy így kitartottatok velem, de én most itt leállok” – mondta A Sztárban Sztár versenyzője, Oláh Ibolya, aki ebben az időszakában egy rövid ideig villamosvezetőnek állt, majd hazaköltözött.

A gödörből 2013-ban tért vissza egy önálló esttel, amiben végre megtalálta a megfelelő kíséretet, Furák Péter zongorista személyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top