nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya a Sztárban Sztár véghajrájáról

Oláh Ibolya elárulta, kit tart a Sztárban Sztár legerősebb versenyzőjének

Adásgyőztesként került be a döntőbe az énekesnő.

Vasárnap megmérkőznek egymással a Sztárban Sztár 9. évadának a döntősei. Oláh Ibolya a műsor online riporterének, Vavra Bencének vallott arról, milyen érzései vannak az utolsó adással kapcsolatban, valamint azt is elárulta, kinek drukkol a műsorban.

Oláh Ibolya,

Oláh Ibolya Edit Piaf bőrébe bújt a Sztárban Sztár 2. élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

Nem voltam eddig sem ideges. Természetesen nem szoktam azon gondolkodni, hogy milyen érzés ez. Nagyon jó ebben a történetben benne lenni. Fárasztó is, de közben szerethető és élvezhető, hogy igazából egy hatalmas nagy buli, gyakorlatilag” – nyilatkozta a műsorról és a véghajráról.

Arra a kérdésre, hogy kit látna még szívesen a legjobb 3-ban maga mellett, a következőket válaszolta Oláh Ibolya: “Nagyon-nagyon szurkolok a Gubik Petrának. Ha én nem lennék ebben a műsorban, akkor nekem ő lenne a műsorban a kedvencem“.

Az egykori megasztáros egyébként a vasárnapi döntőben a szóló produkciójában Tina Turnerré fog átalakulni, míg a sztár-duettben Charlie bőrébe bújva Király Lindával lép színpadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top