nlc.hu
Sztárok
„A feldolgozása még folyamatban van” – megszólalt a jegyessége felbontásáról Vitányi Judit

„A feldolgozása még folyamatban van” – megszólalt a jegyessége felbontásáról Vitányi Judit

A Tények híradósa szeretné minél előbb túltenni magát a szakításon, munkaterápiát alkalmaz.

Vitányi Judit, a TV2 híradósa hat éven keresztül volt együtt a párjával, Péterrel, 2021-ben pedig a lánykérés is megtörtént. Néhány hete azonban váratlanul jött a hír, hogy felbontották a jegyességet, szakítottak. Judit most a Blikknek árult el részleteket a különválásról.

„Egyre jobban vagyok, de tény, hogy a jegyességem felbontásának és a kapcsolatom végének a feldolgozása még folyamatban van – mondta a lapnak Vitányi Judit. – Ez egy friss dolog. Próbálok túlélni, elfoglalni magam és sokat dolgozni, a munkaterápiát alkalmazom. A nagyszerű kollégáim segítségével bőven lesz feladatom a nyárra, ezért most utazást sem tervezek.”

Vitányi Judit

Vitányi Judit (Fotó: TV2)

A híradós a családjára és a barátaira támaszkodik ebben a nehéz időszakban, szeretné minél előbb túltenni magát a történteken. Az egészségére és a külsejére most is odafigyel, hetente három-négy alkalommal jár edzeni, ügyel az étkezésére, kerüli a cukrot és az alkoholt, valamint teljes kiőrlésű gabonákat eszik.

Elárulta azt is, hogy pajzsmirigy-problémái vannak és endometriózist diagnosztizáltak nála, de a sportnak és a cukor elhagyásának köszönhetően egyelőre nem kell műteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top