nlc.hu
Család
Megnyílt a győri 3D Gallery

„Ez óriási örömet okoz a gyerekeknek” – különleges megnyitón járt Freddie

A 3D Gallery Budapest után, Győrben indul útjára a különleges művészeti kezdeményezés - Ördög Nóra, Freddie és Bátyai Évi is ott volt a megnyitón.

Győr történelmi belvárosában új kulturális élményközpont nyílik. A 3D Gallery Győr legújabb kezdeményezése nem csupán egy galéria, ahol a híres festmények életre kelnek, hanem olyan interaktív tér, ahol a látogatók maguk is részt vehetnek a  művészeti alkotás folyamatában. 

A győri származású Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) örömmel látogatott szülővárosába, hogy részt vehessen az egyedi kezdeményezésben.  „Az emberek általában hierarchikus rendszerben nevelik a gyerekeiket, de ez a közeg tökéletes biztonsággal nyújt egy olyan terepet, ahol egy szintre kerül az egész család. Biztos vagyok benne, hogy ez óriási örömet okoz a gyerekeknek, a szülőknek pedig a  kiszakadás lehetőségét a mindennapi mókuskerékből” – mondta az énekes, aki hozzátette, örül, hogy Budapest után szülővárosa ad otthont a második 3 dimenziós kiállításnak.

Fotó: 3D Gallery Budapest

Fotó: 3D Gallery Budapest

Bátyai Évi színésznő 6 évet töltött a Győri Nemzeti Színház tagjaként, így számára is öröm volt részt venni a galéria megnyitóján. „Minden alkalmat megragadok, hogy visszatérhessek ebbe a gyönyörű városba, de amikor megtudtam, hogy egy ilyen eseményen vehetek részt, még lelkesebb lettem. Színésznőként fontos számomra a kultúra és a művészetek népszerűsítése, különösen, ha a gyerekekhez keressük az utat. Ez a galéria remek helyszín ahhoz, hogy a humoros festményeken keresztül mi magunk is újra gyerekek lehessünk és a gyermekeinket is a művészetek szeretetére neveljük” – nyilatkozta a Barátok Közt egykori sztárja.

Megnézem
Összes kép (5)

Az újonnan megnyíló galéria falain egy óriási angyalszárnyas színező várja az alkotni vágyókat, amelyet az épület homlokzatára helyeztek a galéria megálmodói. A projekt célja, hogy a művészeti tevékenység közösségi és inkluzív élménnyé váljon, áthidalva ezzel a művészet hagyományosan magányos természetét. A megnyitón Ördög Nóra és családja is részt vett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top