nlc.hu
Család
Hat héttel gyermekük születése után Géczi Bea szakított Szegedi Fecsóval

Hat héttel második gyermekük születése után Géczi Bea szakított Szegedi Fecsóval: az édesanya ki is tálalt az okokról

Úgy tűnik külön válnak útjaik Géczi Beának és Szegedi Ferencnek. Az édesanya közösségi oldalán tudatta a hírt, miszerint elege lett abból, hogy Fecsó számára fontosabb a bulizás és a piálás, mint a saját gyermekei.

Döbbenetes bejelentést tett közösségi oldalán Géczi Bea, miszerint külön válnak útjaik Szegedi Fecsóval. A hír óriási sokként ért mindenkit, hiszen Bea pár hete adott csak életet közös gyermeküknek. Néhányan azonban már észrevehették, hogy gyülekeznek a viharfelhők a páros körül, Fecsó ugyanis egy hölgykoszorúban posztolt magáról A Fort Boyard forgatási helyszínére igyekezve a repülőből, tettét pedig Bea már akkor is sérelmezte. Az erről szóló posztját azonban egy idő után levette.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea

Szegedi Fecsó és Géczi Bea

Kedves mindenki! Fecsóval külön válnak az útjaink… sajnos a buli pia fontosabb neki, mint a gyerekei 🙂 nem tűrök tovább! Eleget tűrtem!

“Itthon vagyok a hat hetes babánkkal, aki kórházból jött haza…. de apucinak fontosabb volt lejáratni! Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a hat hetes gyerekem. És még büszkén posztolgatok boldogan 🙂 Melyik szülő tud ilyenkor nevetni?? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját aki 1 hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen!! De Fecsó, te érezd jól magad, amíg a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom azt senkinek, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a hat nap alatt. Volt már dolga biztos…” – írta ki magából dühét és fájdalmát Bea egy 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top