nlc.hu
Család
Aggasztó fotót tett közzé Dudás Miki párja

Úgy tűnik, újfent válaszúthoz érkezett Dudás Miki és Szigligeti Ivett kapcsolata

Beszédes bejegyzést tett közzé Szigligeti Ivett. A fekete-fehér fotóhoz egy gondolatot is írt, amely azt sugallja, hogy gondok adódtak a házasságában.

Beszédes fotót tett közzé Dudás Miki párja, Szigligeti Ivett. Bár még éppen csak visszafogadta gyermekei apját, úgy tűnik, nem sikerült élnie a második esélyével. A pár házassága nem először kerül válságba, ugyanis tavaly ősszel érkezett a hír, hogy nem sokkal azután, hogy beköltöztek az új otthonukba, a szakítás mellett döntöttek. 

Fotó: RTL

Fotó: RTL

“Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivettel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljünk” – írta meg 2023. szeptemberében közösségi oldalán Miki, akinek mindezek után sikerült mégis rendeznie a kapcsolatát feleségével. 

Most azonban úgy tűnik, hogy mégiscsak a különválás mellett döntenek. A kajakozó és kedvese már nem is követik egymást a közösségi oldalaikon, ráadásul Ivett már a közös képeiket is eltávolította az oldaláról. Egyetlen bejegyzést azonban fent hagyott, melyben az alábbi beszédes és szívszorító sorok olvashatók: 

 Teljes szívem beletettem, neked mégsem volt egész…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top