nlc.hu
Család
Bicskei gyerekotthon újabb molesztálás 2024 május 7

Ezúttal egy 11 éves kislányt molesztálhattak a K. Endre-féle gyermekotthonban

Bár a kormány szigorú intézkedéseket ígért a legutóbbi pedofil botrány után, sajnos ismét hasonló bűncselekmény gyanúja merült fel.

A februárban kirobbant pedofil segítő K. Endre kegyelmi botránya után a kormány azt ígérte, szigorú intézkedéseket vezet be a gyermekotthonok világában. Egy hónapja, idén május 7-én azonban ismét pedofil bűncselekmény gyanúja merült fel a bicskei gyermekotthonban – közölte a Blikk. A lap által hivatkozott Gulyáságyú Média információja szerint egy hónapja, május 7-én újra pedofil bűncselekmény történt a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthonban. Az ügyszámot is tartalmazó dokumentumok szerint, a megalapozott gyanú alapján

Ezúttal egy 11 éves kislányt molesztálhattak a K. Endre-féle gyermekotthonban

ezúttal egy tizenegy éves kislány az áldozat.

A gyerek gyámja tett bejelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon, miután a gyermekotthon portása május 7-én, az esti órákban megfogta a kiskorú lány fenekét és mellét. A büntetőügy tényét több, egymástól független forrás is megerősítette Gulyás Balázs lapjának. Eszerint a rendőrség eljárást folytat tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével vagy végeztetésével elkövetett szexuális erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

Bár az esemény egy hónapja történt, a „közérdeklődésre számot tartó ügyről”

egyik szervezet sem sem tájékoztatta a közvéleményt.

A lap kérdéseket tett fel a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak, a felügyeleti szerv Belügyminisztériumnak, valamint az illetékes rendőri szervnek is, ám választ egyik szervezettől sem kaptak. A rendőrség illetékese telefonon ígért további tájékoztatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top