nlc.hu
Aktuális

Zaklatják a kegyelmet kapott bicskei tanárt

Állítólag Erdélybe menekült a zaklatások elől K. Endre, akinek megkegyelmezett Novák Katalin

Az elnöki döntést követően került középpontba az idős tanár.
bicskei gyermekotthon

Eltűnt otthonából K. Endre – a kisvárosban csak Endre bácsiként ismert tanár, a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettese – akinek Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott. Szomszédjai szerint a feleségével elutazott, állítólag az őt ért zaklatások elől – értesült a Blikk. Úgy tudni, vissza akar költözni Erdélybe, ahonnan a családja származik.

A bulvárlap elérte K. Endre feleségét, ám a nyelvtanárként dolgozó asszony nem árulta el, hol van most a férje, illetve azt sem, mikor térnek vissza Bicskére. 

A helyiek amúgy eltérő véleményen vannak a kegyelemben részesült idős tanárról. Vannak, akik szerint, ha már Endre bácsi megbotlott, jobb lett volna neki is, ha végig kitölti a rá kiszabott büntetést. Míg mások úgy vélik, ő egy megtévedt ember, aki a jósága miatt egyszer hibázott, hiszen csak menteni próbálta a vétkező barátját, de ő soha nem bántott egy gyereket sem.

Mint ismert, a bicskei gyermekotthont vezető V. János éveken keresztül szexuá­lisan molesztálta a gondjaira bízott, kiskorú gyerekeket. K. Endre a helyettese volt, őt 3 év 4 hónapra ítélték, mert nem csak tudott a visszaélésekről, de az egyik áldozatot hamis vallomás aláírására kényszerítette.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top