nlc.hu
Aktuális

Skrabski Fruzsina Novák Katalinról

Barátnője szerint Novák Katalin „megrázza magát és újult erővel, üstökösként tér majd vissza”

Megszólalt az exállamfőről az egyik legközelebbi barátja.

Novák Katalin a lemondása óta egy nyilvános eseményen sem jelent meg. Hetek óta nem lehet hallani a volt államfőről, annyi azonban ismert, hogy a családja mellett a régi barátai kitartanak mellette. Többek között Skrabski Fruzsina, a Három királyfi, három királylány nevű alapítvány kuratóriumi elnöke is, aki eddig is jó viszonyt ápolt Novák Katalinnal, sőt évek óta jó barátságban van vele. Ő most a Blikknek nyilatkozott és elárulta, hogy van most a lemondott államfő.

Novák Katalin

Novák Katalin Szarajevóban 2024. január 31-én – Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Mint mondja, egyértelműen megviselték az elmúlt hetek Novák Katalint, akinek a visszatérésében azonban bízik. „Bizonyosan fájt neki a kegyelmi botrány, de tudom jól, megrázza magát és újult erővel, üstökösként tér majd vissza. Mert egy nagyon erős, életszerető nő. Talán még nem jött el az ideje, de én nagyon várom, hogy visszatérjen” – mondta a tanácsadó, aki munkát is ajánlott Nováknak: tárt karokkal várja az alapítványába.

„A családok támogatása számunkra fontos ügy, Katalinnak is, civilként biztosan dolgozna hasonlóan fontos célokért” – tette hozzá Skrabski Fruzsina.

Mint a lap megjegyzi, Novák Katalinnak a továbbiakban is jár szolgálati lakás, sofőrrel együtt szolgálati kocsi, háromfős titkárság és havi 4,5 millió forintnak megfelelő fizetés. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top