nlc.hu
Család
Elhunyt Áron, a komáromi strandon újraélesztett fiú

Elhunyt Áron, a 13 éves kisfiú, akit a komáromi osztálykiránduláson élesztettek újra

A kiérkező mentők még újra tudták éleszteni, néhány nappal később azonban a kórházban életét vesztette a 13 éves Áron.
Gyertyák

Ahogy azt mi is megírtuk, hétfőn Komáromban a WF Szabadidőparkhoz riasztották a mentőket, ahol egy kisfiút élesztettek újra sikeresen, majd mentőhelikopter vitte kórházba. Az RTL Híradóból kiderült: Árontól, a 13 éves kisfiútól még el tudott búcsúzni az édesanyja a kórházban, mielőtt pár nappal később elhunyt.

22 óra magasságában jött ki a főorvos úr és közölte, hogy Áron elment. Nagyjából ott omlott össze a világ.

– nyilatkozta megtörten a csatornának az édesanyja.

A fia mindig eleven, pörgős, mindig barátságos gyerek volt, és izgatottan várta az osztálykirándulást. A fiú a társaival azt játszotta a medencében, hogy ki meddig bír a víz alatt maradni. Társai csak azután vették észre a bajt, miután Áron percekig nem jött fel. Az édesanyja nem érti, hogyan engedhették egyáltalán a fiát abba a mély vízbe, mert úgy tudja, hogy az eset a majd’ kétméteres medencében történt, a fia pedig nem tudott úszni.

Az orvosok megállapították, hogy a fiú teljesen egészséges volt a történtek idején, és mindent megtettek a megmentéséért. A szabadidőpark vezetősége az eset után belső vizsgálat elindítását kezdeményezte. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-Főkapitányság bűnügyi osztálya foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top