nlc.hu
Család
Ifj. Mészáros Lőrinc romániai sportbalesete

Mészáros Lőrinc fia autóbalesetet szenvedett

A gázszerelő-milliárdos gyereke, ifj. Mészáros Lőrinc egy erdélyi tereprali versenyen karambolozott.

Mészáros Lőrinc gázszerelő – milliárdos fia, Ifjabb Mészáros Lőrinc autóbalesetet szenvedett szombaton Romániában. Ifjabb Mészáros a Bihar megyében, Nagykároly környékén rendezett Baja Satu Mare terepralin indult, amikor autójuk egy másikkal ütközött össze – tudta meg a Telex. A futam

Mészáros Lőrinc fia autóbalesetet szenvedett

beleszámít a magyar tereprali bajnokságba is.

„Két autó ütközött össze, miután az egyik sofőr navigációs hibát követett el. Az egyik sofőr lába megsérült, mivel az autó oldalát érte az ütközés. Eszméleténél volt, talpra is tudott állni, a versenyorvos orvosi segítséget ajánlott neki, de azt visszautasította, azt mondta, inkább Magyarországon kér egészségügyi ellátást”

– nyilatkozta a Bihoreanul portálnak Ovidiu Domide, főszervező. ifj. Mészáros Lőrincet végül megvizsgálták a nagyváradi kórházban, a kórház illetékese szerint több sérülést szenvedett, de szerencsére nem túl súlyosakat.

 

A Baja Satu Mare ralibajnokság szombati versenyét

a baleset után egy időre felfüggesztették, de később folytatódott. Az esemény közösségi oldala szerint az SS4 futammal a verseny a magyar versenyzők részére véget ért, díjkiosztót sem tartottak. A versennyel kapcsolatos minden további döntésben a román szervezők szerint az MNASZ tereprally bizottsága illetékes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top