nlc.hu
Család
Ezért nem akart soha gyereket Sebeők János

Ezért nem akart soha gyereket Sebeők János, a különc író, aki az állatkert majomketrecébe záratta magát egyszer

Jó pár éve a Big Brother VIP-ben és a Győzike show-ban is szerepelt.

Sebeők Jánosnak ugyan nagyon mély és szoros kapcsolata volt az édesanyjával, az sosem buzdította arra, hogy maga is gyermeket vállaljon. “Én mindig is úgy éreztem, sok tekintetben alkalmatlan vagyok az apaságra. Úgy szoktam fogalmazni, hogy jobban szeretem az én meg nem született gyermekemet annál, mint hogy kitegyem a saját személyiségemnek, és ezzel veszélyeztessem a lelkét” – vallotta be a Blikknek a különc író, filozófus.

Sebeők János 2010-ben a Reggeliben – Fotó: Sajtóklub

Sebeők János 2010-ben a Reggeliben – Fotó: Sajtóklub

Határozottan kijelentette, hogy nem érzi egy gyermek hiányát. Majd azzal vont párhuzamot a családalapítással, hogy jogosítványa sincs, nehogy veszélyeztesse a gyalogosok életét. “Volán mögé ülve, józanul is közveszélyes volnék. Valahogy így vagyok a gyermekvállalással is” – indokolta a bulvárlapnak a 65 éves exceleb. Sebeők ugyanis a kétezres években bulvárszereplőként is jelen volt a médiában: 2003-ban részt vett a Big Brother VIP-1 valóságshow-ban, valamint a Győzike Show-ban is vendégeskedett, 2003-ban rap szólólemeze jelent meg. Emlékezetes akciója volt, amikor bezáratta magát az állatkert majomketrecébe. 2009-ben azonban kivonult a celebvilágból. 

Legutóbb tavaly adott hírt magáról, amikor is 30 év együttélés után feleségül vette a párját, Erikát. “Egészségügyi krízisbe kerültem a vesém miatt, hogy úgy tűnt, a következő hónapot sem élem meg. Szerettem volna úgy meghalni, hogy Erika az özvegyem lehessen, de szerencsére nem így lett, jobban vagyok” – indokolta akkor a házasságkötést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top