nlc.hu
Család
Megette apja kekszét, megölte a szülő az 5 évest

Az 5 éves Józsika azért halt meg, mert megette apja kekszét – 11 és fél évet kapott a gyilkos szülő

Felügyeleti jogát mindhárom fia esetében megszüntették.

A kőművesként dolgozó apa éveken át terrorizálta a családját, de az élettársa nem mert segítséget kérni. 2022 augusztusában azonban már mentőt hívott, miután a párja a legkisebb fiúkat úgy megverte, hogy a gyerek elájult. A férfi először azt mondta, hogy az 5 éves fiú leesett az asztalról. Később kiderült, hogy Józsika megette az apja kekszét, ezért támadt rá: a fürdőszoba falába verte a gyereke fejét.

Az RTL Híradó tudósításából kiderül, hogy az elsőfokú tárgyaláson az apa csak azt ismerte be, hogy számonkérte a gyermekét. A bíróság elsőfokon 11 és fél évre ítélte börtönre a férfit, aki legkorábban 7 év letöltése után kérvényezheti a szabadon engedését.

A 29 éves férfi enyhébb ítéletért fellebbezett. Hiába kérte, – mondván sajnálja a történteket, nem akarta megölni a kisfiát – nem enyhített a büntetésén tegnap a másodfokú bíróság, csupán a kedvezményen változtatott. Így 11 és fél évig kell börtönben maradnia a gyilkos szülőnek.

A bíróság a jogerős ítéletben a férfi felügyeleti jogát is megszüntette mindhárom fia esetében.

Kiemelt fotó: RTL / RTL Híradó – videó

Ez is érdekelhet Kislánynak tart fejmosást egy apuka Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top