nlc.hu
Család

Nyaralni ment az anya, meghalt az egyedül otthon hagyott kislány

Meghalt egy 16 hónapos kislány, mert anyja egyedül hagyta, és 10 napra elment nyaralni

A 31 éves anya 10 napos nyaralásra ment, a gyerekét pedig otthon hagyta felügyelet nélkül. Gyilkossággal vádolják.
Egy 18-24 hónap közötti kislány néz ki az ablakon, kezében plüssnyúl

Meghalt egy 16 hónapos kislány az Ohio állambeli Clevelandben, miután édesanyja 10 napra elutazott nyaralni, és otthon hagyta egyedül a gyereket – számolt be az NBC.

A 31 éves Kristel Candelariót letartóztatták és gyilkossággal vádolják, miután Jailyn nevű gyermekét holtan találták. Bántalmazásra utaló jeleket nem fedeztek fel, az orvosszakértői vizsgálat megállapította, hogy a kislányt körülbelül 10 napig volt egyedül és felügyelet nélkül, és emiatt meghalt.

Candelario a rendőrségen tett vallomása szerint Puerto Ricóban és Detroitban nyaralt, és amikor múlt pénteken hazatért, Jailynt „rendkívül kiszáradva” találta meg. A nő elismerte, hogy a kislányt otthon hagyta teljesen egyedül és felügyelet nélkül.

A szomszédok elmondták, hogy Candelario már korábban is kérte őket, hogy vigyázzanak Jailynre, ezért nem értik, miért nem kérte újra a segítségüket.

Elképesztő, de korábban már előfordult hasonló: egy anya napokra egyedül hagyta öt gyerekét, hogy nyaralni mehessen a szeretőjével. A legkisebb gyerek csupán 15 hónapos volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top