Család

Tímeának ítélte a bíróság a gyereket, a fiú apja elrabolta tőle

A férfi testvére egy látogatás során elterelte az anya figyelmét, ekkor vitte el az apa a gyereket.
Tímeának ítélte a bíróság a gyereket, a fiú apja elrabolta tőle

Pár éve Erdélyből költözött Budapestre Sánta Tímea és egy társkeresőn megismerkedett Józseffel.

A pár összeköltözött, de a nő azt mondja, a férfi csak kiszolgálót keresett magának és családjának, viszonyuk hamar megromlott. Tímea várandós lett, de a férfi már a szülésnél sem volt ott – írja a Blikk.

A nő hazaköltözött Marosvásárhelyre, fia, Dávid az ő vezetéknevét kapta. József látogatta őket, elválásukkor közös gyermekfelügyeletben állapodtak meg. Így történt, hogy tavaly a férfi az anyjával és testvérével ment látogatóba a gyerekhez. Rábeszélték Tímeát, menjenek le együtt a játszótérre. Ott a férfi testvére elterelte Tímea figyelmét és ez idő alatt József elvitte a gyereket.

Tímea a rendőrségre rohant, azóta is nyomoznak az ügyben, de Dávid, aki még anyatejen élt, amikor apja elrabolta, még nem került elő.

Tímea visszajött Budapestre, hogy a gyerekét keresse. Hivatalosan egyébként elsőfokon neki ítélték a gyereket, a másodfokú tárgyalás szeptemberben lesz.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top