nlc.hu
Család
Applikáció buktatta le a hűtlen férjet, aki a családi autóban tartott légyottot

Applikáció buktatta le a hűtlen férjet, aki a családi autóban tartott légyottot

Élete legkeményebb pillanatait élte át a nő, amikor felfedezte férje telefonját a titkos alkalmazást.

Furcsának tűnt férje telefonján az egyik applikáció ikonja egy nő számára, aki történetét Redditen mesélte el. Felfedezte ugyanis, hogy férje egy korábban nem látott kalkulátor alkalmazást telepített és használ iPhone-ján. Soha nem gyanakodott rá, hogy férje hűtlen lenne, de elmondása szerint gyanúsnak találta az ikont, némi internetes keresgélés után pedig ki is derült, hogy ez az alkalmazás valójában titkos tartalmak elrejtésére szolgál.

Fotó: GettyImages

Fotó: GettyImages

A jelszót viszonylag gyorsan kitalálta, meglehetősen bizarr módon ugyanis gyermekük születési időpontja volt az, így tárult elé a sok intim fotó, sőt még egy videó is, melyen a férje és szeretője a családi autóban szeretkeznek. A válóperes ügyvéddel már felvette a kapcsolatot a lesújtott anyuka, a tervek szerint el is költözik a szüleihez, de a kommentelők azt javasolják, költözés előtt minél több bizonyítékot mentsen el magának, mielőtt gyanút fogna a férj és törölhetné a terhelő tartalmakat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top