nlc.hu
Család
Gólyahír: Horváth Lajos Ottó és felesége babát várnak

Nem is jöhetett volna jobbkor a gólyahír: Horváth Lajos Ottó és felesége babát várnak

Hatalmas öröm a sok megpróbáltatás után! Horváth Lajos Ottó felesége babát vár! Jobbkor nem is jöhetett volna a hír a színész életében.

A balesete után hatalmas öröm érte Horváth Lajos Ottót, ugyanis a sok megbróbáltatás után kiderült, hogy babát vár a felesége.

Horváth Lajos Ottó ( Fotó: profimedia.hu)

Horváth Lajos Ottó ( Fotó: profimedia.hu)

A sok megpróbáltatás után hatalmas öröm érte Horváth Lajos Ottót! Felesége, Ács Eszter színésznő babát vár. A házaspár boldogsága határtalan, és a Giotto Nemzeti Színházban történt novemberi baleset, valamint a hosszas felépülés után aligha érkezhetne jobbkor a kisbaba, akit októberre várnak.
 

Udvaros Dorottya a Partizánnak adott interjújában elárulta, folyamatosan tartja a kapcsolatot Horváth Lajos Ottóval, akivel nemcsak a balesetről, hanem az azóta őket ért örömökről is szoktak beszélgetni.

“Az élet olyan csodálatos. Kijött a Most vagy soha! című film, amiben szinte mindenki véleménye szerint a Giotto elképesztően erős, és terhes a felesége, nemsokára kisbaba születik. Mindig, amikor beszélgetünk, megtárgyaljuk azt is, hogy milyen stádiumban van a biztosítási ügy meg a rendőrségi nyomozás is, de alapvetően arról beszélünk, hogy Giotto olyan voltál a filmben, hogy mindenki el volt ájulva tőle, és hogy mindjárt kisbaba születik. Az élet ezt adta emellé a súly mellé” – mondta a színésznő.

Talán nem is jöhetett volna jobbkor a gyermekáldás a 60 éves színész és felesége életébe, hiszen az elmúlt hónapokban számos baj és nehézség sújtotta őket. Mint ismeretes, a Vidnyánszky Attila által rendezett Rómeó és Júlia novemberi előadása közben Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia három métert zuhant a díszletről a takarásban. A két színész súlyos sérüléseket szenvedett, azonnal kórházba szállították őket, ahol több órás műtéten estek át. Ottónak a jobb kézfeje sérült meg, mivel az esés során beletenyerelt egy reflektorba. Azóta sem tud dolgozni, hónapok óta kezelésre jár, de a keze sosem lesz már a régi, súlyos egészségromlást és maradandó fogyatékosságot szenvedett. Ami talán még súlyosabb, az a lelki megrázkódtatás, amely őt és Júliát is érte, a kiszivárgott információk szerint többé nem kívánnak belépni a Nemzeti Színházba.
 

A 33 éves színésznő és Ottó a Nemzeti Színház falai között került közelebbi kapcsolatba egymással, miután Eszter a teátrumhoz szerződött. Több darabban szerepeltek közösen, idővel pedig a magánéletben is egymásra találtak. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top