20 éve keresi a fiát Erzsébet, 18 évesen vált kámforrá Máté

F.C. | 2024. Július 06.
Nem adta fel még a reményt, hogy a gyermeke életben van.

Borsos Erzsébet a mai napig bízik abban, hogy egyetlen gyermeke egyszer talán előkerül. Döbröntei Máté 18 évesen 20 évvel ezelőtt vált kámforrá. Elképzelhetetlen, hogy önszántából szívódott volna fel, így nem kizárt, baleset vagy akár bűncselekmény áldozatává vált. Mint a Blikk írja, az édesanyja minden követ megmozgatott, hogy a fia nyomára bukkanjon, de nem járt sikerrel. 

“Máté átutazóban volt Budapesten, a nagyszüleihez ment, ahol várt rá a család. (…) Felhívott, amikor felült Veszprémben a buszra, jelezve, hogy elindult. Majd dél körül Budapestről hívott, s ekkor zaklatottnak tűnt a lelkiállapota. Miután letette a telefont, próbáltam visszahívni, de csak a postafiókja jelentkezett. Ettől kezdve elérhetetlen volt” – elevenítette fel a történteket a lapnak Máté édesanyja.

Erzsébeték később megtudták, hogy a fiuk – akinek a graffitizése miatt több rendőrségi ügye is volt – állítólag a Teve utcai rendőrpalotánál szidta a járőröket és fenyegetőzött, ezért mentőt hívtak hozzá. Az Erzsébet kórházba tartottak vele, ám a bejáratához érve kipattant az autóból és elszaladt. Azóta nem látta senki. Családja úgy tartja, súlyos mulasztások történhettek az ügyben a hivatalos szervek részéről.

“Hogy tűnhet el egy mentőautóból valaki? Itt valami nagy disznóság lehet a háttérben” – véli Erzsébet, aki sosem adja fel a reményt, hogy újra láthassa a fiát.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Exit mobile version