nlc.hu
Család
Bármikor megérkezhet a baba: Kulcsár Edina útnak indult

Bármikor megérkezhet a baba: Kulcsár Edina útnak indult

Beszédes videót tett közzé az üzletasszony, aki éppen egy autóban ül, kórházi táskájával a hátsó ülésen. Úgy tűnik: megkezdődött a visszaszámolás!

Egészen addig találgattak a rajongók, hogy vajon tényleg várandós-e negyedik gyermekével Kulcsár Edina, amíg idén februárban férjével G.w.M.-mel be nem jelentették, hogy minden hír igaznak bizonyult és a modell egy kisfiút hord a szíve alatt. Edina és szerelme már nagyon várják a második közös gyermekük érkezését, a rapper pedig olyannyira félti feleségét, hogy még vezetni sem engedi. 

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

Edina császármetszéssel fog szülni, a szüléstől azonban nem tart, inkább az izgatja, hogy milyen lesz a kisfiú, akinek nevéről egyelőre nagyon titkolóznak férjével. Úgy tűnik, hamarosan pedig már karjaiban is tarthatja gyermekét, ugyanis Edina egy videót is kiposztolt a TikTok-oldalára, amelyen az látható, hogy férjével az autóban ülnek, kórházi táskával a hátsó ülésen. 

Az anyuka nemrégiben megosztotta, hogy ezúttal nem ugyanabban a kórházban fog szülni, mint tavaly, mivel az előző helyen az ár-érték arányt tekintve nem voltak teljesen elégedettek. 

Igen, apás szülést tervezünk, tavaly is így volt, és nagyon jó élményekkel gazdagodtunk, ezért nem is volt kérdés, hogy most is be fog velem jönni

– árulta el a kismama, aki úgy tűnik, hamarosan már karjaiban tarthatja negyedik gyermekét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top