Egy fedél alatt él férjével és barátjával egy japán nő

F.C. | 2024. Augusztus 10.
Sokan kiakadtak ezen a felálláson.

Nagy port kavart a közösségi oldalakon egy japán férfi magánélete, miután elárulta, hogy számára teljesen rendben van az, hogy a feleségének – akivel 3 éve él együtt – barátja is van, sőt még be is költöztette hozzájuk. Soy, a fiatal japán szakács és blogger július elején arról posztolt az X-en (korábban Twitteren), hogy a felesége, Seyra hazatért a féléves külföldi tanulmányútjáról, és magával hozta az új barátját. Bejegyzése egyből hatalmas vitákat generált a közösségi oldalakon, mondván, hogyan lehet így hármasban élni, ám a szakácsot –a jelek szerint – nem zavarja a hármas felállás. Rövid videókban és közösségi média bejegyzésein keresztül dokumentálja, hogyan is élnek hármasban.

A japán blogger elmagyarázta, hogy Seyra tavaly azt közölte vele, hogy Ausztráliában szeretne tanulni, párja elfogadta, bár meglepte őt a nő döntése. A fiatal asszony 2024 januárjában elutazott, májusban bevallotta a férjének, hogy megismerkedett egy másik japán férfival, aki később a barátja lett. Mivel a házaspár korábban úgy döntött, hogy nyitott kapcsolatban fognak élni, a férjnek így nem volt kifogása neje új „szerzeménye” ellen.

Videóiban többek között azt is bemutatta, hogy míg ő a feleségével a hálószobában alszik, addig a barát a kanapén. Amikor pedig összeveszett a nejével, egy ponton az újdonsült barát lépett közbe, hogy kibékítse őket – derült ki a vlogjából.

 „Teljes szívemből köszönöm neki, hogy támogatta a feleségemet, míg külföldön él. Biztosan érdekes ember, különben a feleségem nem kedvelte volna meg ennyire” – vélekedik a férj neje barátjáról.

A közösségi médiában vegyes reakciók születtek Soy helyzetével kapcsolatban, egyesek elismerősen fogadták, hogy hajlandó szembeszállni a társadalmi normákkal és tiszteletben tartani a feleségével kötött megállapodást a nyílt kapcsolatukról, míg mások azt mondták, nem értik, hogy fogadhatja el ezt a hármas felállást, miközben neki egy másik partnere sem volt, mióta feleségül vette Seirát. „ A feleségem nem tett semmi rosszat. Szeretem látni, hogy a feleségem önzően cselekszik, azt csinál, amit csak akar. Az a feleség, aki nem önző, nem vonzó számomra” – válaszolta a kommentelőknek. Hozzátette, mindig is tudta, hogy felesége hobbija a „pasiszerzés”, de soha nem volt vele gondja, mert ő akkor boldog, ha a neje is boldog.

(via)

Kiemelt fotó forrása: X / @soy16925506

Exit mobile version