nlc.hu
Család
Kikötötték a kórházban, meghalt az idős férfi

Meghalt a beteg, akit júliusban az ágyhoz kötöttek a várpalotai kórházban

Az idős férfi keze és lába is meg volt kötözve. Se inni, se enni nem tudott.
Egy ő fekszik a kórház intenzív osztályán előtérben egy gép

Az RTL Híradót az idős férfi egyik hozzátartozója értesítette arról, hogy napokkal azután, hogy az ágyhoz kötötték a várpalotai magánkórházban, szerettük meghalt. „A látogatási idő alatt a papa ki volt kötve, mind a két keze, mind a két lába, mozdulni se tudott, arra esély sem volt, hogy italt fogyasszon vagy bármi” – idézte az RTL Híradó a férfi menyét.

A hozzátartozó elmondta, családja kérésére a kórház dolgozói végül eloldozták az idős férfit, aki addigra nagyon kiszáradt. És miközben a kórházba belső vizsgálata szerint a kikötözés jogszerű volt, a család arról értesítette a Híradó munkatársait, hogy az idős férfi harmadnapra meghalt.

Szerdán reggel a főorvos asszonyt felhívtam, hogy érdeklődjek a papa állapotáról és akkor közölték velem, hogy a papa elhunyt.

A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja, és eljárást indított a Nemzeti Népegészségügyi Központ is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top